Hörlursförstärkare

Våra hörlörsförstärkare täcker alla behov: Från den obalanserade Ear 90 till den mycket påkostade och kompromisslösa Ear 909.

Genom åren har våra hörlursförstärkare blivit mycket uppskattade av kunder både i när och fjärran och de har fått enastående kritik av recensenter.

Obalanserad Ear 90: En bra och enkel hörlursförstärkare. Ljudet är neutralt och detaljerat, men ändå mjukt och varmt. Trots sina bättre syskon är den obalanserade Ear 90 en förstärkare man kan leva med under många år.

Balanserad Ear 90: I grunden samma som den obalanserade, men med balanserad ingång, bättre komponenter och snävare toleranser. Ljudet är renare, lättare, tydligare och mjukare med en annan tyngd i basen. Via en rca-xlr sladd kan man ansluta den till en vanlig rca utgång. Det blir naturligtvis inte optimalt, men ger ändå en klar skillnad jämfört med den obalanserade.

Ear 909: Efter önskemål från vår återförsäljare i Hong Kong har vi tagit fram Ear 909. Kravet var att göra en hörlursförstärkare med ett så bra ljud som möjligt, utan några kompromisser.

Ear 90 MKII

En ny och spännande hörlursförstärkare. Läs mer

Ear 909

Kompromisslös Läs mer